Disseny showroom joies Maria Pascual, Barcelona 2017

Transformació d’un local en planta baixa en un Showroom de joies. La idea de projecte és crear un espai càlid i funcional. A partir de les necessitats del client es divideix l’espai en 2 zones: una de venda al públic i una altra d’oficines. En ser un local de petites dimensions s’opta per unificar al màxim els materials i utilitzar miralls i transparències per aconseguir la màxima sensació d’amplitud. Tot el perímetre es folra de panells de fusta que homogeneïtzan, donen ritme a l’alçat i oculten el pas d’instal·lacions.
A la zona de venda al públic l’expositor se suspèn dels 2 pilars principals formant un gran moble foradat on s’ensenyen les joies i se situa el mostrador. S’aprofita el baix-escala per emmagatzemar producte de venda que queda ocult darrere d’unes corredisses. A la zona privada, separada per unes corredisses semi-transparents, es col·loca el mobiliari d’oficina centrat a la sala, deixant pas al bany i la cuina l’accés de la qual queda camuflat entre els panells del revestiment.

Client: Maria Pascual
Fotografies: Daniel Loewe